ERO i externalització serveis

Home / Laboral / ERO i externalització serveis

ERO i externalització serveis

El Tribunal Suprem obre la porta a que les empreses puguin subcontractar després de fer un ERO.

El Tribunal Suprem considera raonable que s’opti per l’externalització dels serveis de neteja i manteniment per aconseguir una gestió que compensi les pèrdues i caigudes de vendes i d’ocupació.

El Tribunal Suprem ha avalat l’ERO d’una companyia hotelera, en el que va estar sobre la taula, des de l’inici, la voluntat empresarial d’externalitzar el Departament de pisos, amb oposició de la representació dels treballadors. Considera que aquesta decisió permet que les empreses puguin aprofitar les mesures que preveu la reforma laboral per guanyar en competitivitat. La demanda presentada per una part de la representació social al·legava criteris de selecció discriminatoris per raó de sexe així com el fet d’haver externalitzat l’empresa una part de la seva activitat. La sentència resol que no s’han fet servir criteris discriminatoris per quan la majoria dels afectats són dones, doncs el col·lectiu potencialment afectat per la seva classificació professional era també majoritàriament femení.

Pel que fa a la decisió d’externalitzar serveis dels serveis de neteja i manteniment, la considera raonable per aconseguir una gestió més eficaç que compensi la situació de pèrdues.

Recommended Posts

Leave a Comment


*

reunionsocios-320x17414801635-les-gens-3d--caractere-humain-personne-a-la-table-de-conference-partenariat-3d-render
Procuradores en Barcelona
Abogados Separaciones Divorcios en Madrid
Abogados Separaciones Divorcios en Sevilla
Abogados en Almería
Abogados separaciones divorcios en Jaén